Organisationsutveckling

Förändring - Utveckling - Effektivisering

Vi effektiviserar er verksamhet!

Våra organisationskonsulter har lång erfarenhet från ledande positioner inom både små och stora företag. Vi vet vad som krävs för att genomföra det förändringsarbete ert företag behöver för att kunna utvecklas. Att få en organisation att fungera optimalt är ett ständigt pågående arbete. Det gäller att våga ändra beteende för att kunna uppnå nya målsättningar. Det handlar om målinriktade åtgärder som nya samarbetsformer och processer samt arbeta aktivt med ledarskapsutveckling och kommunikation. Dokumentation i form av digitalt HR-stöd är också ett viktigt medel för att en organisation skall utvecklas och förbli effektiv. Vi stärker både individen och gruppen för att ge ert företag de bästa förutsättningarna till förändring och utveckling. Detta sker genom en rad olika insatser i form av utbildning, kompetensutveckling och coachning för både chefer, grupper och medarbetare.

Vi är licenserade i Farax 360, ett av Sveriges bästa verktyg inom ledarutveckling.

Vi erbjuder följande tjänster

Ledarskapsutveckling

Att leda ett företag i dagens snabbrörliga och digitala verklighet är en utmaning. En bra ledare måste vara trygg, stark och kunna kommunicera mål och strategier på ett effektivt sätt. En ledares drivkraft och engagemang är viktiga egenskaper för att medarbetarna ska vara motiverade och nå uppsatta mål. Våra målgrupper är chefer, ledare och projektledare.

Medarbetarutveckling

Mår medarbetarna bra så mår verksamheten bra, vilket leder till en effektivare arbetsplats och ett bättre resultat. För att kunna växa och nå sin fulla potential måste du som medarbetare vara motiverad, känna glädje och ha bra relationer med dina arbetskamrater. Ett starkt personligt ledarskap är därför viktigt. Vår målgrupp är samtliga medarbetare.

Teamutveckling

Vi utvecklar team till att bli mer effektiva. Ett team består av individer som behöver tydlighet och uppskattning för att kunna prestera på maximal nivå. Det handlar ofta om att tydliggöra mål och visioner, träna på kommunikation samt bygga förtroende och tillit inom gruppen. Våra målgrupper är avdelningar, personalgrupper, ledningsgrupper och säljteam.

”Tack vare TopHuman Consultings insatser har vi idag en bättre fungerande verksamhet. Jag kan verkligen rekommendera TopHuman Consulting som samarbetspartner”

-
Anna Nyman Persdotter, Capio

Kontakta oss

Har du en fråga?

Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig så fort vi kan.

* När du delar dina uppgifter med oss, godkänner du att de används enligt vår integritetspolicy

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer!
Något gick fel. Vänligen prova igen.