November 23, 2021

TopClean söker städare

TopClean erbjuder hushållsnära tjänster för att skapa livskvalitet för våra kunder. Vi riktar oss mot både privatpersoner som företag. TopCleans mål är att leverera högsta kundnöjdhet och att vara branschens bästa arbetsgivare. Nu söker vi flera medarbetare som kan hjälpa till att stärka upp vårt team för att möta den efterfrågan vi har från våra kunder.

Dina arbetsuppgifter:

Som städare på TopClean har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, moppa, stryka och tvätta kläder i våra kunders privata hem. Kontorsstädning samt flyttstädning kan också förekomma.

 

Din profil:

Du arbetar självständigt och har dina egna kunder och drivs av att ge bästa möjliga service. Som person är du noggrann, ansvarsfull och punktlig samt har en positiv attityd. Grundläggande språkkunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav, samt b-körkort.

Vi erbjuder hel/deltidsanställningar och du arbetar i huvudsak vardagar och dagtid, kl. 07.00-16.00. Lön efter överenskommelse.

Låter detta intressant? Vi gör ett löpande urval så skicka in ditt cv till oss direkt; info@tophuman.se. Har du frågor om tjänsten så når du oss på 042 - 22 10 00