November 23, 2021

TopClean söker proffsig teamledare inom städ

TopClean erbjuder hushållsnära tjänster för att skapa livskvalitet för våra kunder. Vi riktar oss mot både privatpersoner som företag. TopCleans mål är att leverera högsta kundnöjdhet och att vara branschens bästa arbetsgivare. Nu söker vi flera medarbetare som kan hjälpa till att stärka upp vårt team för att möta den efterfrågan vi har från våra kunder.

Dina arbetsuppgifter:
Som teamledare arbetar du nära både kunder och medarbetare. Du hanterar kundernas synpunkter och önskemål samt arbetar aktivt med merförsäljning och kvalitetsuppföljning. Du har daglig kontakt med medarbetarna och du har en viktig roll när det gäller att introducera nya medarbetare i yrket samt att löpande säkerställa att rätt städmetoder används. Andra arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland annat frånvarorapportering, vikarieplanering och materialhantering. Du kommer även att utföra praktiskt servicearbete såsom exempelvis sjukvikariatsstädning ute hos våra kunder, både självständigt och med en kollega.

 

Din profil:
Vi söker dig som har god ledar- och samarbetsförmåga, är utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar TopCleans vilja att leverera service i världsklass. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning.
Vi ser gärna att du har branscherfarenhet eller erfarenhet från andra serviceyrken. Du bör ha gymnasieutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Det är även viktigt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift samt att du är en van datoranvändare. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder hel/deltidsanställningar och du arbetar i huvudsak vardagar och dagtid, kl. 07.00-16.00. Lön efter överenskommelse.

Låter detta intressant? Vi gör ett löpande urval så skicka in ditt cv till oss direkt; info@tophuman.se. Har du frågor om tjänsten så når du oss på 042 - 22 10 00