November 4, 2021

Duktiga konsulter finns tillgängliga för interims uppdrag!

Söker ni duktiga och erfarna ledare med talang för att organisera och strukturera? Våra konsulter har nyligen avslutat sina uppdrag och finns tillgängliga för uppdrag. Kontakta oss på 042 – 22 10 00 eller info@tophuman.se

*Seniorchef inom hemvård och hemtjänst finns tillgänglig för uppdrag!

Vi har en senior chef med över 20-års erfarenhet från att arbeta som enhetschef inom hemvård och hemtjänst som finns tillgänglig för nya uppdrag. Konsulten är en synnerligen kompetent chef och ledare. Med lång erfarenhet från kommunaltarbete med spetskompetens för att organisera och strukturera upporganisationer. Ett brinnande engagemang för medarbetarutveckling, struktur och för att ge verksamheten de bästa förutsättningarna till förändring och utveckling. En utmärkande styrka är att se helheten, Hen har stor drivkraft och ett engagemang som speglar sig i både personalen och verksamheten.
Konsulten finns tillgänglig för uppdrag i Skåne med omnejd.

 

*Seniorverksamhetschef finns tillgänglig för uppdrag!

Vi har en senior chef med 13-års erfarenhet av chefsarbete inom olika verksamheter. Hens styrka är att få människor/team att samarbete, visa resultat och nå sina mål. Att vara närvarande och få med sig människor i sitt ledarskap är något hen brinner för. Konsulten har även i sina tidigare roller arbetat mycket med kvalitetsutveckling och effektivisering med mycket goda resultat.

Konsulten är en person som direkt ger ett bra intryck och är professionell i sitt bemötande. Det här är en person som har förmågan att direkt komma in och göra en skillnad i en verksamhet då hen både är utbildad inom området samt har lång erfarenhet inom ledarskap.

Konsulten finns tillgänglig för uppdrag i hela Sverige.

 

*Erfaren verksamhetschef eller enhetschef finns tillgänglig för uppdrag!
 
Nu har vi en ledig konsult som har erfarenhet från att utveckla både verksamheter och människor inom socialt arbete. Med stor kompetens från att leda med tydliga och gemensamma mål och med helheten i fokus söker vår konsult nya utmaningar. Lätt för att kommunicera på ett tydligt och pedagogiskt sätt, gedigen erfarenhet inom ekonomi, personal och verksamhet. En konsult som är stabil, utvecklings- och resultatorienterad ledare med en förmåga för att utveckla organisationer.

Konsulten finns tillgänglig för uppdrag i Skåne och Halland.

 

*Erfaren verksamhetschef inom socialtjänst finns tillgänglig för uppdrag!

Konsulten har mångårig erfarenhet från myndighetsutövning inom socialtjänsten och har spetskompetens inom familjerättens område. Hens kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper gör att hen snabbt kan sätta sig in i en verksamhet och göra den insats som efterfrågas. Konsulten besitter kunskaper för att både förstärka och förändra en befintlig organisation, hen drivs av att utveckla medarbetare och verksamhet genom samverkan och dialog.

Konsulten finns tillgänglig för uppdrag som:

*Interims chef, personal &verksamhetsutveckling inom familjerätten

*Föreläsning/utbildning och handledning

 Konsulten finns tillgänglig i Skåne.