Nyheter

Alla nyheter

Socialchef till Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på. Kommunen har ett unikt landmärke – Laholmsbukten med Sveriges längsta sandstrand. Därför är buktens kontursymbol och logotyp för Laholms kommun. Med blå yta och båge för Laholmsbukten, en vit strandlinje och ett grönt bälte för inlandet vill vi på ett enkelt sätt förmedla kommunens attraktiva sidor. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna. I Laholms kommun har vi cirka 2 000 medarbetare varav cirka 900 är anställda inom socialförvaltningen. Laholms kommuns ledord är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation. Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer

TopClean söker städare

TopClean erbjuder hushållsnära tjänster för att skapa livskvalitet för våra kunder. Vi riktar oss mot både privatpersoner som företag. TopCleans mål är att leverera högsta kundnöjdhet och att vara branschens bästa arbetsgivare. Nu söker vi flera medarbetare som kan hjälpa till att stärka upp vårt team för att möta den efterfrågan vi har från våra kunder.

Läs mer

TopClean söker proffsig teamledare inom städ

TopClean erbjuder hushållsnära tjänster för att skapa livskvalitet för våra kunder. Vi riktar oss mot både privatpersoner som företag. TopCleans mål är att leverera högsta kundnöjdhet och att vara branschens bästa arbetsgivare. Nu söker vi flera medarbetare som kan hjälpa till att stärka upp vårt team för att möta den efterfrågan vi har från våra kunder.

Läs mer

Vi söker sjuksköterskor som vill arbeta över jul och nyår!

TopHuman söker dig som är sjuksköterska och som vill arbeta extra över jul och nyår. Vi arbetar med att bemanna kommunala verksamheter och andra vårdinrättningar med kompetent personal. Du behöver inte ha erfarenhet av att arbeta som konsult tidigare och du väljer själv om du vill vara anställd eller arbeta via ditt eget företag. Du kan arbeta heltid, deltid eller när du känner att du vill arbeta extra utöver ditt ordinarie arbete.

Läs mer

Har du råd att anställa fel medarbetare?

En felrekrytering kan kosta arbetsgivaren mellan 250 000 kronor och en miljon kronor, alltså får det inte bli fel. Tiden är utan tvekan den mest värdefulla resursen i en rekryteringsprocess, här finns inga genvägar eller steg du kan hoppa över för att spara tid. En felrekrytering kan även leda till att ditt varumärke skadas och mycket energi och kraft går förlorad i organisationen. Som företag är det lätt att tänka att det är en kostnadsbesparing att göra jobbet själv men i snitt tar det ca 100 timmar att rekrytera en ny medarbetare, så varför inte låta oss sköta jobbet till dig?

Läs mer

Duktiga konsulter finns tillgängliga för interims uppdrag!

Söker ni duktiga och erfarna ledare med talang för att organisera och strukturera? Våra konsulter har nyligen avslutat sina uppdrag och finns tillgängliga för uppdrag. Kontakta oss på 042 – 22 10 00 eller info@tophuman.se

Läs mer

Är du vår nya kollega?

Välkommen till världens bästa arbetsplats, med bra kollegor och oändliga möjligheter!

Läs mer

Vi välkomnar vår nya Account Manager!

Vi har nu gjort klart med ytterligare en förstärkning till vårt kontor i Helsingborg. Med lång erfarenhet inom branschen kommer Paulina arbeta inom affärsområdena personaluthyrning och rekrytering.

Läs mer

Stor efterfrågan på personal!

Efterfrågan på personal hos små- och medelstora företag börjar åter vända upp efter en mindre dipp i höstas. Vi arbetar just nu intensivt med att leverera duktig personal till våra kunder, vilket vi är mycket glada för.

Läs mer

Vi erbjuder nu även internationell kompetens!

Vi arbetar aktivt med att hitta den bästa lösningen till våra kunder och har därför utökat vår kompetensanskaffning även utanför landets gränser. Detta kan vi göra tack vare vårt systerföretag TopSkill som är etablerade i Polen.

Läs mer

TopHuman Consulting till Stockholm

Precis som vårt systerbolag TopHuman kommer vi nu kunna erbjuda våra tjänster även till företag i Stockholmsområdet. Vi kommer sitta tillsammans på GreveTuregatan 77, ett stenkast från T-banan stadion. Välkomna!

Läs mer

Kontakta oss

Har du en fråga?

Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig så fort vi kan.

* När du delar dina uppgifter med oss, godkänner du att de används enligt vår integritetspolicy

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer!
Något gick fel. Vänligen prova igen.
Vad vi erbjuderAnnonserade jobbVår historiaEtiska reglerKontakt