Aktiv karriärutveckling

Förändring - Lösning - Utveckling

Vi tror på förändring!

Vi erbjuder konstruktiv hjälp på individnivå åt företag som står inför förändringar på personalområdet. När en anställning av olika anledningar måste förändras, eller om möjligheter till fortsatt samarbete är uttömda, då hjälper vi er. Vi arbetar aktivt med arbetsmarknadens olika parter i syfte att finna positiva lösningar för alla inblandade. 
 
Vi arbetar utifrån att undvika uppsägning av den anställde, på så vis löser vi dels strukturella problem för arbetsgivaren med omorganisation, uppsägning eller liknande, samt att kandidatens CV fortlöper utan luckor.

Vi erbjuder följande tjänster

Karriärutveckling med aktiv coachning

Det här programmet grundar sig på att vi befinner oss på företaget och arbetar med den anställde. Det kan till exempel innebära en kombination av coachning på plats och på vårt kontor, med de specialister som krävs i den aktuella situationen. Syftet med åtgärden är att hitta lösningar på nuvarande arbetsplats.

Karriärutveckling med lönegaranti

Vi tecknar omgående avtal med arbetsgivaren om lönegaranti, programmet tar sin början i våra lokaler och den anställde är välkommen till oss. Vi arbetar med aktiv coachning och personlig utveckling för att finna nya möjligheter. Vi aktiverar vårt företagsnätverk utifrån den aktuella kravprofilen. Det kan handla om utbildningsmöjligheter, jobbmöjligheter eller andra typer av åtgärder beroende på kandidatens behov. Vi skräddarsyr en individuell plan med hjälp av karriärcoach, psykolog och beteendevetare m.fl. 

”Med programmet outplacement för chefer hittade vi en smidig lösning för både oss och den anställde. Tack för ett fantastiskt samarbete!”

- Svetlana Kontic, Region Halland

Kontakta oss

Har du en fråga?

Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig så fort vi kan.

* När du delar dina uppgifter med oss, godkänner du att de används enligt vår integritetspolicy

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer!
Något gick fel. Vänligen prova igen.